123 456 7899 info@sitename.com

Toegangscontrolesystemen

Toeganscontrole

Wilt u uw gebouw en bezittingen efficiënter beveiligen dan bent u aangewezen op een elektronische beveiliging met toegangscontrole. Door een toegangscontrole systeem te installeren hoeft u nooit meer een slot te vervangen. Voor de invoering van een dergelijk systeem doet u best beroep op een system integrator als Trium, die het evenwicht bewaart tussen security en safety. Ongewenst bezoek weren mag namelijk nooit ten koste gaan van de mogelijkheden bij een eventuele evacuatie.

Lveranciers in Toegangscontrole systemen

Toegangscontrole systemen gezocht?

U wilt controle krijgen over welke personen er wel en welke er niet op uw terrein of in uw bedrijf mogen komen. Door een passend toegangscontrole systeem te gebruiken, bepaalt u wie er in uw bedrijf of op uw terrein mag komen. InterANS Installatietechniek adviseert en installeert complete toegangscontrole systemen voor bedrijven en particulieren in Amsterdam en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvend advies of een offerte.

CCTV- en toegangscontrolesystemen – InterANS

CCTV-systemen (Closed-Circuit Television) en toegangscontrolesystemen zijn bedoeld ter beveiliging en/of bewaking van uw panden en terreinen. Zij vormen als het ware de ogen en oren van uw bedrijf. Met door ons geïnstalleerd camera’s en toegangscontrolesysteem kunt u controleren en bijhouden wie uw terrein of gebouw betreedt (en verlaat).

CCTV-systeem

Onze monteurs leggen een CCTV-systeem aan dat bestaat uit een reeks van camera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten. Deze camera’s plaatsen wij op verschillende locaties op uw bedrijfsterrein of in uw bedrijfspand. U kunt de beelden realtime bekijken via monitors, maar ze ook opslaan, zodat u ze achteraf kunt bekijken. Dat is handig wanneer er onderzoek moet worden gedaan.


Systemen koppelen is ook mogelijk

Wij adviseren u op welke manier u uw bezittingen het beste kunt beveiligen. En natuurlijk zijn wij uitstekend op de hoogte van alle ins en outs binnen de wetgeving met betrekking tot het toepassen van CCTV-systemen. Ook kunnen we uw CCTV-systemen koppelen aan andere installaties. Daardoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om centrales te alarmeren of bepaalde ruimten af te sluiten.

Leverancier van toegangscontrole in de regio van Amsterdam

Waarom toegangscontrole van Inbraakpreventie Amsterdam?

Als Amsterdams bedrijf weten wij hoe fijn het is als een leverancier/expert om de hoek zit. In een snelle stad is het belangrijk dat er snel wordt geanticipeerd op een bepaalde vraag. Al meer dan 40 jaar zijn wij actief als Amsterdamse onderneming en ons pand aan de Lijnbaansgracht is inmiddels ook niet meer weg te denken uit het ‘museum district’ in het centrum van Amsterdam. U bent uiteraard van harte welkom in ons pand, maar wellicht wilt u eerst eens rondkijken op de pagina ‘toegangscontrole‘ of als u graag wilt dat 1 van onze adviseurs die vrijblijvend uw wensen inventariseert en hierna met een passend advies komt. Heeft u hier behoefte aan? Neem dan contact met ons op.

Op onze pagina ‘parkbank‘ vindt u alle informatie over de verschillende soorten en u leest er meer informatie over hoe wij toegangscontrole toepassen binnen totaalbeveiliging. 

Toegangscontrole


Wij zijn sinds 1974 werkzaam en gespecialiseerd in toegangscontrolesystemen. Wij concentreren ons op het mede ontwikkelen van toegangscontrolesystemen en producten voor specifieke doeleinden. Dankzij die toewijding hebben onze producten de reputatie betrouwbaar, innovatief en eenvoudig in gebruik te zijn. table de jardin bois

Controleer en beheer toegang van uw pand

Toegangscontrole is bijna letterlijk het kunnen controleren en beheren van de toegang tot uw pand of een specifiek gedeelte van uw pand. U bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot en binnen uw gebouw. picknicktafel

Toegangscontrole volgens uw wensen

Het aanschaffen van een intelligent toegangscontrolesysteem is voor de meeste bedrijven een belangrijke, ingrijpende beslissing. Het toegangscontrolesysteem moet aan uw wensenpakket voldoen en 100% betrouwbaar zijn. Ook de kosten zijn belangrijk. Toegangscontrole biedt u ook extra veiligheid doordat u op een flexibele manier kunt bepalen wie, op welk moment bevoegd is een ruimte of gebouw te betreden. lits enfant

Eenvoudig in gebruik

Het invoeren van een toegangscontrolesysteem kan voor u zelf en uw medewerkers aanvoelen als een grote verandering in de bedrijfsgewoonten. Daarom moet het systeem eenvoudig zijn in het gebruik en geen tijdrovend beheer vereisen. Inbraakpreventie bv in Amsterdam begrijpt dus maar al te goed dat een toegangscontrolesysteem niet ingewikkeld hoeft te zijn. Tuinmeubelen