Inloggen of Register

Test

U bent hier

Steun Nucia

Beste bezoeker van Nucia,

Wij zijn ervan overtuigd dat het niet nodig zou moeten zijn om te betalen voor een veilige computer. De mensen die meewerken aan Nucia zijn vrijwel uitsluitend vrijwilligers, zodat wij alle informatie en persoonlijke ondersteuning gratis kunnen aanbieden.

Desondanks hebben wij wel enkele terugkerende kosten, zoals de kosten voor internetbandbreedte, hosting, softwarelicenties en onderhoud. Naarmate wij meer bezoekers krijgen, nemen deze kosten toe. Hoewel wij inkomsten halen uit de advertenties die we op de site tonen, zijn deze inkomsten niet toereikend om de kosten volledig te dekken.

Daarom willen we je, als je tevreden bent over de door ons geboden ondersteuning of verstrekte informatie, graag wijzen op de mogelijkheid om een donatie te doen. Kies je ervoor om te doneren, dan zorg je ervoor dat wij jou en anderen kunnen blijven helpen malwarebesmettingen te verhelpen en te voorkomen. Op die manier draag je bij aan een veiliger internet.

Hoewel wij een donatie dus zeer waarderen, zul je in geen geval minder ondersteuning van ons krijgen als je ervoor kiest om niet te doneren. Wij zullen een donatie nooit als voorwaarde stellen voor toegang tot informatie of ondersteuning. Verder willen we je ervan verzekeren dat kleine donaties even welkom zijn als grote.

Er zijn twee mogelijkheden:

1.Je kunt vrijblijvend een willekeurig bedrag doneren. Je bent dan donateur.

Je kunt doneren via bankoverschrijving, iDeal, PayPal of Credit Card.
Om te doneren, klik hier.

2.Maar je kunt ook Donateur Premium worden, met grote voordelen!

  • Je steunt Nucia!;
  • Zeer interessante korting op een ruim scala aan beveiligingssoftware;
  • Korting op Microsoft Windows en Microsoft Office;
  • Automatisch twee keer zoveel kans maken op prijzen bij acties;
  • Meer mogelijkheden op het forum, waaronder de mogelijkheid je forumprofiel vergaand aan te passen, het opslaan van meer en grotere bestanden en de keuze uit meerdere forumstijlen.

Dit zijn allemaal zaken die het verblijf op Nucia nog plezieriger kunnen maken!

Lengte en bedragen lidmaatschap Premiumdonateur.

Een standaard premiumdonateurslidmaatschap duurt één jaar. Het minimumbedrag voor volwassenen (vanaf 18 jaar) hiervoor is 20,00 euro. Jeugdleden (tot 18 jaar) betalen minimaal 16,00 euro. Het is ook mogelijk om in één keer voor meerdere jaren te betalen. Dit is voordeliger: je krijgt per jaar dat je vooruitbetaalt 5% korting (met een maximum van 10%). Dit komt neer op de volgende minimumbedragen.

Lengte Korting Minimumbedragen (in euro's)
Jeugdleden (tot 18 jaar) Volwassenen (vanaf 18 jaar)
Per jaar Totaal Per jaar Totaal
1 jaar 0% 16,00 16,00 20,00 20,00
2 jaar 5% 15,20 30,40 19,00 38,00
3 jaar of langer 10% 14,40 43,20 of meer 18,00 54,00 of meer

Je wordt vast Premium donateur. Maar een eenmalig bedrag blijft natuurlijk mogelijk, zoals boven beschreven. Belangrijk is dat door steun aan Nucia we ook in de toekomst iedereen vlug en goed kunnen helpen!

Nu donateur premium worden

Je kunt je hier opgeven.

Bedrijven

Bedrijven die onze activiteiten willen steunen door middel van een financiële bijdrage of sponsoring, nodigen wij uiteraard van harte uit om met ons in gesprek te treden. Het is in overleg ook mogelijk om te adverteren op Nucia.

Volg ons op TwitterVolg ons op Facebook
Copyright ©2004 - 2013, Stichting Nucia
Hosted by CloudVPS - High Availability Cloud Servers