123 456 7899 info@sitename.com

Sierbeslag

Nucia Inbraakbeveiliging heeft twee merken design deurkrukken in het assosrtiment.

Met deze twee merken heeft RUVO Inbraakbeveiliging voor ieder wel een deurkruk in huis.

Het eerste merk krukken is van Formani.

Formani ontwikkelt en importeert diverse stijlen deurbeslag (m.n. deurkrukken), meubelbeslag en badkameraccessoires en richt zich met deze exclusieve en kwalitatief hoogwaardige producten op de tussenhandel in zowel binnen- als buitenland.

Met Formani kunt u kiezen uit 4 verschillende stijlen

*Moderno

*Classico

*timeless

*roestvrijstaal

Het tweede merk is Ansae.

Ansae biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van RVS en messing deurbeslag.
Op het programma staan deurgrepen, deurkrukken, toebehoren en veiligheidsbeslag in standaard, design en custom-made uitvoering.

De RVS lijn met de merknaam Ansa zet de toon met een schitterend assortiment deurbeslag dat bestaat uit een verscheidenheid van utiliteit en design modellen.

Voor het componeren van RVS custom-made producten beschikt Ansae B.V. naast een grote ambachtelijke kennis van RVS over de modernste instrumenten om aan de vraag te kunnen voldoen.
De jonge flexibele organisatie speelt in op nieuwe trends in design en zorgt in samenspel met haar klant voor een harmonieus eindproduct, zowel in klassieke als moderne toonzetting.

Ansae biedt in alle opzichten een symfonie van deurbeslag waarin liefde voor het product, oog voor design en subtiel gevoel voor detail hand in hand gaan.

U begrijpt dus dat u altijd zult slagen bij RUVO Inbraakbeveiliging, van een standaard slot tot een design kruk, u vind het bij ons.