123 456 7899 info@sitename.com

Sectional garagedeuren

Bekijk nu de garagedeur bij ons in de winkel, daar staat een deur in zijn geheel opgesteld met PKVW gekeurde motor

GaragedeurenOp basis van gedegen vakmanschap en jarenlange ervaring leveren wij uw garagedeur exact op maat, volgens uw persoonlijke wensen.U heeft de keuze uit vele formaten en kleuren. Met een stijlvolle High Line-garagedeur vanRUVO Inbraakbeveiligingkrijgt uw huis nét dat beetje extra uitstraling!

Elke High Line-garagedeur voldoet aan de vereiste veiligheidsnormen, een High Line garagedeur staat voor harmonie, comfort én kwaliteit. Afzonderlijke panelen vormen de basis van de High Line-garagedeur. Door deze flexibele constructie én dankzij de zorgvuldig gekozen componenten ‘rolt’ de deur als het ware recht omhoog en omlaag: vrijwel geruisloos! Dit betekent ook, dat de deur niet naar voren komt en daardoor nagenoeg geen ruimte in beslag neemt.

Dankzij de hoogwaardige afwerking beschermt de High Line-garagedeur maximaal tegen tocht en kou, hierdoor blijft uw garage ook in de winter zeer comfortabel.

De afzonderlijke, verzinkte stalen panelen zijn 40 mm dik en gevuld met een perfect isolerende schuimvulling (polyurethaan). Op de panelen is er naast een beschermende polyestercoating ook een fraaie houtnerf-structuur aangebracht. De deur is rondom afgedicht met volledig afsluitende rubbers.

Er zijn twee basisvarianten: de High Line Standaard (HLW) en de High Line Cassette (HLC).

HLW
Door zijn horizontale belijning in combinatie met de houtnerfstructuur heeft de HLW het uiterlijk van een houten deur. Deze lijnen camoufleren bovendien de overgangen tussen de verschillende panelen en daardoor lijkt de garagedeur uit één geheel te bestaan. U kunt de HLW-garagedeur laten uitvoeren in de standaard, helder witte kleur (RAL 9010). Maar als u de garagedeur helemaal in lijn wilt brengen met de kleuren van uw huis, dan kan dat natuurlijk ook. Want als extra optie kunnen wij de HLW leveren in bijna elke denkbare RAL-kleur!

HLC De HLC voldoet, technisch gezien, exact aan dezelfde eisen als van de HLW. Door toepassing van fraaie reliëf vlakken (cassettes) krijgt de garagedeur naast een ‘country style’-uitstraling een nog luxer uiterlijk.

De HLC wordt eveneens geleverd in de standaard RAL-kleur 9010. De exclusieve uitstraling kunt u nog meer benadrukken door de kleur (extra optie) van de HLC aan te laten passen aan de kleuren van uw huis.

Voor de bediening en afsluiting van garagedeuren hebben wij drie mogelijkheden:

  • Schuifgrendel
  • Cilinderslot
  • Motor

Wilt u meer weten?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Nucia Inbraakbeveiliging