123 456 7899 info@sitename.com

Inbraakbeveiliging

Geen basisinvestering!

Dit basispakket beveiligt u tegen inbraak-, brand- en panieksituaties
(T.W.V. €1500)

Tot onze 24 service behoort het openen van vrijwel alle sloten, deuren en vele andere afgesloten ruimtes. Een passende totaaloplossing is wat u van een Slotenspecialist mag verwachten. Gedegen en uitgebreide product- en applicatiekennis stellen ons hiertoe in staat. Voor een zorgeloos gebruik van het hang en sluitwerk, realiseren wij door het gebruik van kwaliteitsproducten te leveren en deze op professionele wijze te monteren. Bijna 20 jaar ervaring maakt dat wij deze garantie kunnen geven.

Het leveren van kwaliteit en een prettige behandeling zorgen ervoor dat u een tevreden klant wordt en blijft. Wees inbrekers te slim af! Met een inbraakbeveiliging bescherm je je woning én je gezinsleden met een slim alarmsysteem. Je kan ook rekenen op onze experts voor de installatie, de aansluiting op onze meldkamer en op de interventie bij alarm.

Inbraakbeveiliging op maat

Wanneer u een partner voor inbraakbeveiliging onder de arm neemt, neemt u dan het risico dat bij een schadegeval alsnog discussies ontstaan?

Uiteraard niet. Daarom kiest u voor een erkende installateur, die uw installatie conform de voorschriften van de verzekeringsmaatschappijen kan uitvoeren. Zo zorgt u dat er veel minder ruimte voor discussie is bij een schadegeval. Bovendien heeft een erkend installateur als Trium voldoende know-how in huis om de inbraakbeveiliging binnen de opgelegde reglementeringen zo efficiënt mogelijk te realiseren en in te staan voor een professionele dienst na verkoop.

Onze winkel is iedere zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur geopend.

Neem de stap en beklim op onderstaand adres de trap.Een afspraak maken om op een ander tijdstip onze winkel te bezoeken kan natuurlijk ook.

Onze diensten rond inbraakbeveiliging

Bouwkundig beveiligen

Sleutels

Toegangscontrole

Sierbeslag

Garagedeuren