123 456 7899 info@sitename.com

Camerabewaking

Camerabewaking in en rond uw woning of bedrijf.

De aanwezigheid van camera’s kan er toe leiden, dat inbrekers worden afgeweerd en vandalisme wordt vermeden. 
Bovendien heeft u bewijzen in handen, als er een delict gepleegd is. 
Vaak, als uw camera’s goed zijn geplaatst, kunt u niet alleen beelden van de indringer ontvangen, maar ook zijn daden en acties, het voordeel van camerabewaking dus.  Ons team is gespecialiseerd is alles wat met beveiligen te maken heeft. Wij staan garant een combinatie van professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte dienst na installatie.

Camerabewaking Binnen- en buitencamera’s:

U kunt via wifi verbinding de beelden live bekijken (wereldwijd), alsook later opvragen via pc, laptop, smartphone of tablet.
De beelden van deze camera’s worden opgeslagen via het gebruik van een SD-kaart in de camera.

Door de ingebouwde GSM module kunt u deze camera plaatsen op elke locatie, ook zonder vaste telefoonlijn (de camera is stroom gevoed). 
De camera is zowel binnen als buiten toepasbaar (optie buitenbehuizing).

Videobewakingssysteem

Wij maken gebruik van high-definition IP-camera’s van Hikvision.
De camera’s zijn verbonden aan een recorder die de beelden opslaat en deze beelden op een monitor toont.  Bovendien kunnen de meeste recorders DVR/NVR aangesloten worden op een netwerk,  dat de camerabeelden verstuurt naar een externe computer of een smartphone
U kunt met deze smartphones (iPhone, BlackBerry ) uw videobewakingssysteem controleren op afstand 24/7.

Ook voor brandbeveiliging en toegangscontrole kan men bij ons terecht.


Tot 4 camera’s bedraagt de recorder 500 GB.
Vanaf 5 camera’s bedraagt de recorder 1 TB.
Vanaf 16 camera’s bedraagt de recorder 2 TB.

Wat is camerabewaking?

Camerabewaking is het houden van toezicht op een gebouw, gebied of (groepen) mensen met behulp van bewakingscamera’s. Er zijn verschillende doelen voor Camerabewaking mogelijk, zoals handhaving van de openbare orde en veiligheid, maar ook verkeerstoezicht, tellingen van personen of voertuigen of crowd-control. Opgenomen beelden kunnen door de politie en het Openbaar Ministerie worden gebruikt voor opsporing en vervolging. De Engelse term voor cameratoezicht en camerabewaking is camera surveillance, en het is (veelal) een vorm van closed-circuit television (CCTV), maar dient daarmee niet verward te worden; het begrip CCTV heeft veel meer toepassingen dan cameratoezicht alleen.