123 456 7899 info@sitename.com

Brandbeveiliging

Nucaia Brandbeveiliging is een dienst gespecialiseerd in brandpreventie bij particulieren en bedrijven. Wij bieden oplossingen voor uw brandbeveiling thuis en in uw werkomgeving. Verder bieden wij ook BHV cursussen aan. Hierbij moet u denken aan de BHV basis- en de BHV herhalingscursus. Daarnaast geven wij ook cursus in kleine blusmiddelen. Deze cursussen kunnen (voor grotere groepen) op locatie gegeven worden en ook is er een mogelijkheid om deze cursussen te volgen in onze eigen trainingsruimte.U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met ons voor advies en het opvragen van een offerte. 

Opleidingen

Sinds 1994 is de ARBO wet van kracht en in artikel 15 van deze wet staat dat elke werkgever verplicht is om bedrijfshulpverlening te organiseren. 
Al onze opleidingen voldoen aan de eisen die in de wet vastliggen. De opleidingen zijn standaard, maar kunnen ook op maat geleverd worden, geen twee bedrijven/instellingen zijn immers hetzelfde. De BHV opleiding is een wettelijke minimum eis. In veel gevallen is een uitbreiding van de opleiding gewenst, zoals b.v. bij bedrijven waar relatief veel (kleine) ongevallen voorkomen of bij bedrijven/instellingen met personen die zichzelf mogelijk niet kunnen redden zoals kinderen, bejaarden, patiënten of gehandicapten. 

Beveilig uw woning, uw gezin en uzelf met ons basispakket voor brand- en panieksituaties. 

Geen basisinvestering!

Dit basispakket beveiligt u brand- en panieksituaties t.w.v. €1500.

1 Klavier  
5 Rookmelders 
1 Centrale
1 paniekknop of 1 polsknop
1 Binnensirene

WORD NU KLANT EN ONTVANG GRATIS 2 JAAR ONS FULL SERVICEPAKKET (t.w.v. €29,95 per maand)!

FULL SERVICEPAKKET:

•      GRATIS installatie

•      Meldkamer 24/7


•      5 jaar FULL garantie 

•      Helpdesk 24/7

•      Gratis verhuis / 5 jaar

•      Jaarlijkse software update 

•      Draadloos alarmsysteem

*Uw brandalarm staat 24 op 24 en 7 op 7 in verbinding met de controlekamer. In geval van nood worden de juiste hulpdiensten (brandweer of ambulance verwittigd! Zelfs als de stroom uitvalt blijft u beveiligd door de noodbatterij van de centrale.  Is er een probleem, dan is de technische dienst eveneens 24 op 24 en 7 op 7 ter beschikking.
Valse meldingen worden niet doorgerekend aan de klant.


Extra voordelen:
30% fiscaal voordeel
Korting diefstalverzekering 25 %
Breng een klant aan en verdien €60

Brandbeveiliging
Het is van belang om uw pand te voorzien van een geschikte brandbeveiliging. Enerzijds dient u te voldoen aan de eisen van uw verzekeringsmaatschappij en anderzijds is het belangrijk dat een brand zo snel mogelijk gedetecteerd wordt zodat de schade beperkt blijft.
Trium adviseert en implementeert branddetectie systemen volgens de NBN norm, die voldoen aan uw vereisten en die van uw verzekeraar. Al het geinstalleerde materiaal is dan ook Bosec gekeurd.


Jablotron

Professionele beveiliging is super eenvoudig. Uitbreidbaar met afstandsbediening, gemakkelijk verstelbaar. En het ziet er goed uit !
De JABLOTRON 100 is een revolutionair hybride alarmsysteem (draadloos, bekabeld of een combinatie). Het is geschikt voor woningen, winkels, kantoren, magazijnen, werkplaatsen enz. Het rapporteert inbraak, brand, medische problemen, overvallen en andere mogelijke risico’s.