123 456 7899 info@sitename.com

Bouwkundig beveiligen

Op het gebied van Veiligheids Hang – & Sluitwerk kunt u bij RUVO Inbraakbeveiliging uitstekend terecht. Door  jarenlange ervaring in het hang – en sluitwerk kunnen wij u van een passend advies voorzien.  De producten die wij  monteren variëren van opleg raamslot, veiligheidsbeslag, bovenraamsluitingen, insteeksloten tot en met driepuntssluitingen, waarvoor wij  met speciale apparatuur ter plekke de sparingen uitfrezen uit  de deur en het kozijn. Natuurlijk werken wij met SKG® goedgekeurde producten. Deze zijn uitvoerig in een praktijksituatie getest. Goedgekeurde producten herkent u aan het logo van het SKG®.

 De voordelen van een veiligheidsslot t.o.v. een standaardslot:
• Het slot is vervaardigd van steviger materiaal; de voorplaat, bijvoorbeeld, is van 3 of 4 mm dik roestvast staal. • Gehard stalen stiften in de nachtschoot voorkomen doorzagen. • De nachtschoot is extra lang en kan met 1 draai van de sleutel maximaal worden uitgedraaid; de nachtschoot van een veiligheidsslot kan zo niet met een schroevendraaier bereikt worden. • Dankzij een blokkeerplaat in het slot kan de nachtschoot niet worden teruggedrukt.

De voordelen van veiligheidsbeslag t.o.v. standaardbeslag:
• Beschermt de cilinder tegen afbreken. Doordat het buitenschild maar liefst 12 mm dik is, steekt de cilinder niet uit. Een te ver uitstekende cilinder kan eenvoudig afgebroken worden. • Wordt van binnenuit bevestigd met stalen bouten. Veiligheidsbeslag kan dus niet van buitenaf los geschroefd worden.

De voordelen van een veiligheidssluitkom t.o.v. een standaardsluitplaat:
• De metalen kom biedt extra bescherming aan de schoten,waardoor deze optimaal beveiligd zijn tegen het geweld van breekijzers. Een gewone sluitplaat van een binnendeurslot kan eenvoudig verbogen worden. • Alle veiligheidssloten in blisterverpakking worden inclusief veiligheidssluitkom geleverd.

De voordelen van een veiligheidscilinder t.o.v. een standaardcilinder:
• Een aftastbeveiliging in de cilinder voorkomt het manipuleren van de cilinder. • Een gehard stalen stift (boorbelemmering) zorgt ervoor dat boorpogingen afketsen. • Een certificaat-cilinder voorkomt onbevoegd namaken van sleutels. U kunt uw leverancier vragen naar de mogelijkheden.

De bewezen feiten van een inbraak en inbrekers.Er vindt elke 3 minuten een woninginbraak plaats!
70% van de Nederlanders denkt ten onrechte dat hun woning voldoende beveiligd is!
 Inbraken vinden steeds vaker overdag plaats!
 75% van de inbraken vindt plaats via de begane grond!
 Een inbreker met eenvoudig gereedschap heeft gemiddeld 30 seconden nodig om een niet beveiligde woning binnen te dringen!
 Een inbreker neemt niet langer dan 3 minuten de moeite om een woning binnen te dringen!
 Producten met het keurmerk SKG** zijn getest op 5 minuten inbraakwerendheid!
 Door het plaatsen van SKG-goedgekeurd hang- en sluitwerk neemt de kans op inbraak met 90% af!
 Herkenning van SKG-producten voorkomt inbraakpogingen!Hieronder ziet u een aantal producten die allemaal goedgekeurd zijn volgens het instituut SKG. Maak kennis met onze gemakkelijk zelf aan te sluiten camerasystemen die dienen als camerabewaking.